FTC: Adams önerőből lélegzik, sajnálja, hogy nem tud segíteni a pályán

Vágólapra másolva!
2013.10.12. 12:00
Akeem Adams hálás az orvosainak, hogy mindent megtesznek érte. A Blikk úgy értesült, a Ferencváros labdarúgója már személyesen is megköszönte a gondoskodást az őt kezelő doktoroknak.

A szeptember 25-én szívinfarktust kapó trinidadi védőt csütörtökön ébresztették fel a mesterséges kómából, s már kommunikált a környezetével, így a kórház dolgozóin kívül a hazánkban tartózkodó édesanyjával és testvérével is. Megmondták a focistának, hogy amputálni kellett a fertőzéses góccá váló bal lábát, s azt is, hogy az elmúlt két és fél hétben négyszer műtötték meg. Információink szerint azonban a játékos nem is azzal foglalkozott, hogy milyen tragédia érte, inkább a csapattársainak üzent.

Megható pillanatok voltak, amikor szinte elnézést kért tőlük, hogy nem számíthatnak rá, s nagyon sajnálta, mert nem tud pályára lépni, segíteni nekik.

„Tájékoztattuk a helyzetről Akeem Adamset, de természetesen időre van még szüksége, hogy igazából felfogja, megeméssze, ami az elmúlt hetekben történt vele – mondta dr. Szelid Zsolt, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa, a Ferencváros orvosi stábjának tagja. – Most talán az a legfontosabb, hogy némi gépi rásegítéssel, de legalább önerőből lélegzik. A mélyaltatás miatt azonban az izmai legyengültek, így ez az állapot is megerőltető számára, ezért a következő napokban is sokat kell majd pihennie."

A teljes cikket itt olvashatja!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik