NB I: Nem használtuk ki a csapatok közti különbséget - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.28. 20:44
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr vezetőedzője úgy véli, nagyobb különbség volt a két csapat között, mint amit a Kaposvár ellen 2–0-ra megnyert meccs eredménye mutat. Prukner László reméli, a Rákóczi erős játékosai kihúzzák a csapatot a gödörből.

Prukner László: – Gratulálok a Diósgyőrnek, mi győzelmi kényszer alatt vagyunk folyamatosan. A Honvéd ellen ugyanez volt a forgatókönyv, gyorsan gólt kaptunk, utána kényelmesen tudott játszani a vendégcsapat, amely amúgy is jobb erőkből áll. A helyzeteinket kihagytuk – ami nem azt jelenti, hogy a DVTK előtt nem adódtak volna lehetőségek –, a második félidőben próbáltam kombinatívabb játékost behozni, de abban a pillanatban gólt kaptunk, onnantól kezdve eldőlt a mérkőzés, hiszen néhányan feladták. Bízom benne, hogy a talpon maradó, mentálisan erős játékosok ki fogják húzni a csapatot a szakadékból.Prukner László: – Gratulálok a Diósgyőrnek, mi győzelmi kényszer alatt vagyunk folyamatosan. A Honvéd ellen ugyanez volt a forgatókönyv, gyorsan gólt kaptunk, utána kényelmesen tudott játszani a vendégcsapat, amely amúgy is jobb erőkből áll. A helyzeteinket kihagytuk – ami nem azt jelenti, hogy a DVTK előtt nem adódtak volna lehetőségek –, a második félidőben próbáltam kombinatívabb játékost behozni, de abban a pillanatban gólt kaptunk, onnantól kezdve eldőlt a mérkőzés, hiszen néhányan feladták. Bízom benne, hogy a talpon maradó, mentálisan erős játékosok ki fogják húzni a csapatot a szakadékból.

Tomiszlav Szivics: – Egy gyors gólt kértem, mert tudtam, hogy ez lélektanilag sokat segít. Sikerült is, és utána már a biztos, szigorú játékra koncentráltunk, kontrolláltuk a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, de még mindig hiányolom a sokpasszos játékot, és azt, hogy nem használtuk ki a csapatok közt kétségtelenül meglévő különbséget. Külön örülök a fiatal Eperjesi Gábor NB I-es debütálásának. Jó úton járunk, dolgozunk tovább, hogy még jobbak legyünk.

Forrás: dvtk.eu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik