NB I: Szivics külön köszönetet mondott egy játékosának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.01. 00:16
Tomiszlav Szivics, a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője az Újpest elleni 2–0-s győzelmet követően elmondta, hogy bár továbbra is van némi görcs a játékosaiban, nagyon fontos három pontot szereztek. Újpesti részről Kozma István úgy vélte, nem volt szerencséjük a meccsen, az első félidőben a sérülés és a bekapott gól mindent megváltoztatott.

Tomiszlav Szivics (DVTK): – Az első tizenöt perc az Újpesté volt, akadt két-három helyzetük, de utána visszajöttünk a meccsbe, és jókor rúgtuk a gólokat is. Végig küzdöttük a meccset, kiemelem, hogy megint nem kaptunk gólt, és nagyon fontos három pontot szereztünk. Továbbra is van némi görcs a játékosaimban, az Újpest ezt ügyesen kihasználta. Letámadtak minket, de aztán belejöttünk mi is, helyenként látszott az a játék, amit szeretnénk játszani. Abdouramannak külön köszönöm, hogy Elek Ákos sérülése után vállalta a meccset a jelen állapotában.Tomiszlav Szivics (DVTK): – Az első tizenöt perc az Újpesté volt, akadt két-három helyzetük, de utána visszajöttünk a meccsbe, és jókor rúgtuk a gólokat is. Végig küzdöttük a meccset, kiemelem, hogy megint nem kaptunk gólt, és nagyon fontos három pontot szereztünk. Továbbra is van némi görcs a játékosaimban, az Újpest ezt ügyesen kihasználta. Letámadtak minket, de aztán belejöttünk mi is, helyenként látszott az a játék, amit szeretnénk játszani. Abdouramannak külön köszönöm, hogy Elek Ákos sérülése után vállalta a meccset a jelen állapotában.

Kozma István (Újpest): – Nem volt szerencsénk ezen a mérkőzésen, az első harmincöt percben jobbak voltunk, és megkockáztatom, hogy el is dönthettük volna a mérkőzést, de a sérülés és a kapott gól mindent megváltoztatott. A második félidőben siettettük a játékot, és ez az ellenfél malmára hajtotta a vizet. Az újabb gól és az, hogy rövid a kispadunk mindent meghatározott. Ebben a játékrészben már jobbak voltak a hazaiak, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. (Forrás: dvtk.eu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik