DVTK: szurkolói demonstráció, Dudás fogadta a drukkereket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.22. 19:19
Csendben zajlott a Diósgyőri Stadionhoz csütörtök délutánra meghirdetett szurkolói demonstráció, amely az élvonalbeli DVTK labdarúgócsapata háza táján kialakult helyzet miatt szerveződött.

A boon.hu beszámolója szerint a kb. 200 fős drukker csoport, amely életkorát tekintve vegyes volt, jelenlétével demonstrálta azt, hogy aggódik a diósgyőri labdarúgásért. A klubházat rendőrök és klub saját biztonsági szolgálata is "védte", de igazából nem volt miért és nem volt kitől, mert a szurkolók ezúttal békések voltak.boon.hu beszámolója szerint a kb. 200 fős drukker csoport, amely életkorát tekintve vegyes volt, jelenlétével demonstrálta azt, hogy aggódik a diósgyőri labdarúgásért. A klubházat rendőrök és klub saját biztonsági szolgálata is "védte", de igazából nem volt miért és nem volt kitől, mert a szurkolók ezúttal békések voltak.

Miután a szurkolók háromnegyed órát várakoztak a klubház előtt, kijött Dudás Hunor, a DFC Kft. ügyvezetője és arra kérte a drukkereket, hogy válasszanak maguk közül öt főt és fáradjanak vele az irodájába, hogy ott tudjanak eszmét cserélni. A szurkolók magukkal vitték az irodába egy fehér színű pólót, amelyre a több mint egy tucat kérdést írtak össze.

A találkozó után a Nemzeti Sport Online elérte Dudást, aki azonban nem akart részleteket közölni a találkozóról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik