Bp. Honvéd: Kapaszkodunk felfelé - Marco Rossi

Vágólapra másolva!
2013.08.17. 14:35
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi a klub hivatalos honlapjának beszélt arról, hogy a múlt heti, Újpest elleni meccsen már látott biztató jeleket, s úgy érzi, kapaszkodik felfelé a csapata. 

„Újpesten döntetlent elérni nem rossz eredmény. Majd meglátjuk a hét végén, amikor a pályán leszünk, hogy mit jelentett ez a pontszerzés igazából. Néhány játékos teljesítménye javult, de minden futballista feladata ez, hogy egyre jobban játsszon, érj utol magát! Nálam mindig azok kerülnek be a csapatba, akik az adott pillanatban a legnagyobb bizalmat élvezik. Ezért nem biztos, hogy a legjobb játékosok vannak a kezdőben. Múlt héten láttam biztató jeleket, voltak olyan periódusok, amikor mi irányítottuk a játékot. Persze akadtak lehetőségei az ellenfélnek is, ennek ellenére azt mondom: kapaszkodunk felfelé” – nyilatkozta a Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi a honvedfc.hu-nak a vasárnapi, Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtt.

„Ahhoz, hogy egy csapatnak javuljanak az eredményei, az egyik út, ha jó minőségű labdarúgókat igazol. A Puskás Akadémia ezen az úton indult el. Minden meccsen fontos az eredmény, de ezt a meccset különösen meg kell nyernünk, hogy a saját utunkat ne nehezítsük meg! Folyamatosan keressük a lehetőségeket az erősítésre, de csak olyan futballistákat akarunk igazolni, akik kiemelkednek a mezőnyből. Ez nem egyszerű feladat. Tandia elkezdte az edzéseket a csapattal, fizikális lemaradása van, még nem kész a bevetésre. Lovric továbbra is sérüléssel bajlódik” – mondta a holnapi találkozóval kapcsolatban a szakember.

NB I, 4. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK
Időpont Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Augusztus 16., péntek
19.00 Kaposvári Rákóczi–Újpest 2–2
Szabó Zsolt
Augusztus 17., szombat
16.30 Diósgyőri VTK–KTE-Phoenix Mecano (Sport1)
Andó-Szabó Sándor
19.00 Mezőkövesd-Zsóry–Lombard Pápa Kassai Viktor
19.00 Pécsi MFC–Győri ETO (Sport1)
Vad II István
21.00 Ferencváros–MTK Budapest (M2)
Farkas Ádám
Augusztus 18., vasárnap
16.30 Bp. Honvéd–Puskás Akadémia FC (M1) Erdős József
18.30 Videoton–MVM Paks (Sport2)
Solymosi Péter
20.30 Haladás–Debreceni VSC-Teva (Sport2)
Fábián Mihály
TABELLAGÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETRENDEREDMÉNYEK

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik