A Vidi spanyol kapusa szerint elég erős az NB I

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.23. 09:54
null
Calatayud kifejezetten sok tehetséges játékost lát a magyar első osztályban (Fotó: Imago)
Vasárnap az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Győri ETO az egyik trónkövetelőt, a Videotont fogadja. A fehérváriak kapujában minden bizonnyal Juan Calatayud áll majd, akire a Ferencváros elleni rangadó után vélhetően ismét főszerep vár. A spanyol légiós a Nemzeti Sportnak elmondta: színvonalasnak tartja az NB I-et, benne sok tehetséggel, a Győr pedig hamarosan megmutatja az igazi arcát.

 

„Az ideérkezésem előtt több meccset és összefoglalót is megnéztem az interneten – mondta Juan Calatayud. – Azóta, amióta elindult a bajnokság, minden mérkőzést megnézek a televízióban, amit csak lehet. Az élvonal színvonala szerintem jó, kifejezetten sok tehetséges játékost látok a magyar első osztályban. Természetesen a spanyol élfutball teljesen más színvonalat képvisel, ezt kár lenne tagadni. Ugyanakkor a magyar bajnokság is elég erős, itt is vannak olyan csapatok, amelyek teljesen más nívót képviselnek, mint a többiek.”

De vajon mennyire sikerült már feltérképezni a magyar mezőnyt, és a riválisok közül melyik együttes lehet a Videoton legnagyobb vetélytársa?

„A Győr jó csapat, még akkor is, ha most, a bajnokság kezdetén kicsit lemaradt. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan az igazi arcát mutatja majd, és versenyben lesz a bajnoki címért. Ez elmondható a Ferencvárosról és a Debrecenről is, ez a két együttes is igen erősnek tűnik.”

A SPANYOL KAPUS A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN ELMONDJA, HOGY MIT VÁR A GYŐR ELLENI MÉRKŐZÉSTŐL, HOGYAN TERVEZI PÁLYAFUTÁSÁNAK HÁTRALÉVŐ IDŐSZAKÁT, ÉS HOGYAN ÉRZI MAGÁT MAGYARORSZÁGON!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik