KTE: nem járhatnak úgy, mint a Honvéd Lanzafaméval

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 06:45
Sallói István, az NB I rajtjára készülő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano klubigazgatója kijelentette: csapatukban nem szerepelhet manipuláció gyanújába keveredő mérkőzés vizsgálata során hatóságilag meggyanúsított labdarúgó.

Mint ismert, a KTE a közelmúltban szerződtette Borisz Bulajicsot, a Cselik Niksics futballistáját, ám a Cselik – soraiban Bulajiccsal – olyan feltűnően nagy különbséggel és olyan gyenge játékkal kapott ki a Honvédtól az Európa-liga selejtezőjében (9–0), hogy nem zárható ki: vizsgálat indul a mérkőzés ügyében.

„Nem tudunk olyan helyzetbe kerülni, mint a Honvéd Davide Lanzafaméval: akit meggyanúsítanak, itt nem játszhat tovább" – idézi a Nemzeti Sport Sallói Istvánt, a Kecskemét klubigazgatóját, aki arra utalt, hogy Lanzafame az olaszországi meggyanúsítása után Magyarországon légióskodhatott (azt követően pedig hazájában 16 hónapra eltiltották).

Bekő Balázs, a KTE nyáron kinevezett vezetőedzője továbbra is úgy véli, hogy a jóval a Honvéd–Cselik párharc – és az ő munkába állása – előtt kinézett montenegrói labdarúgó erősítés lehet.

„Borisz Bulajics képzett játékos, már beilleszkedett a csapatba. Jól passzol, és amellett, hogy védekező középpályásként jól teljesít, a támadásokból is kiveszi a részét. Az ő érkezése már azelőtt biztos volt, hogy Kecskemétre kerültem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik