Felkészülés: büntetőt hibázott a próbajátékos a Haliban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 20:15
A Haladás 1–1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a másodosztályú Ajkával.

A Haladásban kisebb sérülés miatt Guzmics Richárd és Radó András hiányzott. Artner Tamás együttese az első félidőben futballozott jobban, ekkor több ziccert is kidolgozott, de gól nem született. Szünet után alaposan visszaesett a fáradtan mozgó vasiak teljesítménye, de az 59. percben így is megszerezték a vezetést Ugrai szabadrúgása révén. Nem sokkal később büntetőhöz is jutott a Hali, de a próbajátékon levő támadó, Mladen Popovics nem tudott túljárni az ajkai kapus eszén. A haladas.hu beszámolója szerint még nem dőlt el Popovics sorsa. A 80. percben az Ajka – szintén szabadrúgásból – egyenlített, méghozzá a Haladástól kölcsönvett Hanzl Máté góljával.


FELKÉSZÜLÉS
HALADÁS–FC AJKA (II.) 1–1 (0–0)

Szombathely, 500 néző. Vezette: Pintér Csaba
HALADÁS: Mursits – Schimmer (Kalász), Fehér Z. (Zsirai), Tóth P. (Devecseri), Bosnjak (Rajos) – Szakály A. (Németh M.), Iszlai (Simon Á.) – Gyurján (Ugrai), Nagy I G. (Kulcsár K.), Halmosi (Medgyes) – Andorka (Popovics)
AJKA. 1. félidő: Jánosa (Tulipán) – Molnár T., Jagodics M., Pákóci, Gunther – Horváth A., Heiczinger, Major – Skriba, Sowunmi, Kanta Sz. (Hanzl). 2. félidő: Tulipán (Balogh M.) – Domján, Köles, Péter P., Gyuricza – Hanzl, Sipos N. – Szűcs A., Varga T., Babos – Dancsecs
Gólszerző: Ugrai, ill. Hanzl

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik