ETO: Trajkovics hosszabbított, célja a BL-csoportkör

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.01. 16:10
Ahogy az várható volt, Nikola Trajkovics szerződést hosszabbított a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-val. A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint a szerb középpályás újabb két évre írt alá, ami azt jelenti, hogy 2015 nyaráig biztosan a magyar bajnok játékosa lesz.

„Nincs különösebb szenzáció, hiszen Nikola ügynökével a Fradi tavaszi vendégjátéka után mindenben megegyeztünk. A mai napra a formaságok maradtak. Aláírtuk az angol és magyar nyelvű szerződéseket, így örömmel jelenthetem be, hogy a gólerős középpályás a következő két esztendőben is klubunkat szolgálja" – nyilatkozta Klement Tibor ügyvezető az eto.hu-nak.Klement Tibor ügyvezető az eto.hu-nak.

„Boldog vagyok, hogy további két évre aláírtam az ETO-hoz. Az elmúlt három évben nagyon megszerettem a csapatot és a várost. Amikor ideigazoltam, akkor az első nyilatkozatomban azt mondtam, hogy szeretném bajnoki címhez segíteni a Győrt. Ez sikerült! Most azt szeretném, hogy a BL-csoportkörbe jusson az együttes a góljaimmal" – fogalmazott Nikola Trajkovics.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Siófok, kölcsönből vissza), Leandro Martínez (argentin-olasz, Bp. Honvéd), Nacsa Péter (Lombard Pápa, kölcsönből vissza), Simon András (Haladás, kölcsönből vissza?), Windecker József (Siófok, kölcsönből vissza), Rafe Wolfe(jamaicai, MTK), Zámbó Bence (Kaposvári Rákóczi, kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat:Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC), Rati Alekszidze (grúz, Dila Gori – Grúzia), Marián Had (szlovák, ?), Molnár Péter (szlovákiai, Pkas), Marek Strestík (cseh, kölcsönbe fél évre, ?)
Kiszemeltek: Rafael Burgos (salvadori, Alianza FC – Ausztria, legutóbb KTE-Phoenix Mecano), Kovács János (szabadon igazolható, legutóbb Luton – Anglia), Lázok János (Paksi FC), Anej Lovrecic (szlovén, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Michel Platini (brazil, CSZKA Szófia – Bulgária, próbajáték), Kevin Vinetot (francia-kongói, Crotone – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik