Videoton: itt edzőtáborozik 10 napig a csapat - fotók

Vágólapra másolva!
2013.06.19. 21:15
null
Kitűnő körülmények közé érkezett a Videoton (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu">vidi.hu</a>)
A Videoton labdarúgócsapata ma Budapestről Münchenbe repült, majd onnan busszal utazott tovább Tirolba, ahol edzőtáborozáson vesz részt a csapat. A tíznapos felkészülési szakasz során három mérkőzést játszanak a piros-kékek, az elsőt szombat este – számolt be róla a klub hivatalos honlapja, a vidi.hu.

 

A délelőtti órákban autóbusszal Budapestre utazott a csapat, ahonnan Münchenbe repültek. Az alig másfélórás repülőúton mindenki próbált egy keveset pihenni, hiszen Münchenből még egy csaknem kétórás buszozás várt a játékosokra. A csapat végül 17.45 órára érkezett meg Tirolba, ahol elfoglalták a szállást, majd rövid pihenőt követően a közeli Jenbachba mentek, ahol pörgős edzést tartott José Gomes.

A tíznapos felkészülés alatt három edzőmeccset játszik a Videoton: június 22-én 18 órakor az SK Jenbach, 25-én 20 órakor a Steaua Bucuresti, 28-án 18 órakor pedig a Kalsruher SC lesz az ellenfele.

A VIDEOTON JENBACHBAN EDZŐTÁBOROZÓ KERETE
Kapusok:
Tujvel, Pajovics
Védők: Mamadu, Szolnoki, Juhász, Stopira, Vinícius, Caneira, Szekeres
Középpályások: Vítor Gomes, Oliveira, Zsótér, Tóth B., Kovács I., Kleinheisler, Gyurcsó, Haraszti, U. Nikolics, Hudák, Papp
Csatárok: Lupeta, Paraíba, Nikolics N., Torghelle, Moris Enete

Álvaro Brachi, aki az előző szezon utolsó fordulóiban sérülés miatt nem lépett pályára, még Spanyolországban végez rehabilitációs munkát. Két fiatal középpályás, Hudák Martin és Papp Máté is elutazott a Vidivel az edzőtáborba, ők az előző szezonban az NB III-as Videoton II-ben futballoztak. Moris Enete is csatlakozott a csapathoz Tirolban, aki tavaly télen már részt vett a spanyolországi felkészülésen.

Első ránézésre a pálya is minden igényt kielégít (Fotó: vidi.hu)
Első ránézésre a pálya is minden igényt kielégít (Fotó: vidi.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik