Videoton: a Rizespor elismerte, érdekli Bozsovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 11:19
A török élvonal újonca, a Caykur Rizespor részéről Riza Calimbay technikai igazgató elismerte: a rizei labdarúgócsapat valóban érdeklődik Mladen Bozsovics, a Videoton montenegrói válogatott kapusa iránt.

A hétvégén röppent fel a török sajtóból a hír, hogy a Videoton szerződéshosszabbítási ajánlatát visszautasító Bozsovicsot „kinézte” a rutinos játékosokkal erősíteni kívánó Rizespor. Az IHA hírügynökségnek nyilatkozó Riza Calimbay elismerte: a csapat csakugyan vinné Bozsovicsot.„kinézte” a rutinos játékosokkal erősíteni kívánó Rizespor. Az IHA hírügynökségnek nyilatkozó Riza Calimbay elismerte: a csapat csakugyan vinné Bozsovicsot.

„Megvan az átigazolási listánk, és hétfőtől azon dolgozunk, hogy mindent elrendezzünk a kiszemeltekkel. Tizennégy-tizenöt játékost mindenképpen igazolnunk kell, hogy megfelelő legyen a keret minősége az élvonalhoz. A stáb egy tagja Montenegróban megnézte Mladen Bozsovicsot, hétfőn pedig a kiszemeltjeinknek megtesszük az ajánlatainkat” – idézi a hírügynökség Calimbayt.

Bozsovicsot ezek szerint a Montenegró–Ukrajna (0–4) világbajnoki selejtezőn nézte meg a Rizespor képviselője, kérdés, hogy a látottak meggyőzték-e: a kapus két gólban is „vastagon” benne volt. Más kérdés, hogy Bozsovics – rezüméje alapján – biztosan jó fogás lenne a török élvonal újoncának, hisz személyében igen tapasztalt, a válogatott színtéren és az európai kupákban is harcedzettnek számító kapuvédőt szerződtetne a csapat. A Rizespor első számú kapusa a 2012–13-as idényben a harmincnyolcszoros kazah válogatott David Loria volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik