Pápa: Ez egy pocsék tavaszi szezon volt - Maróti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 08:54
Maróti Béla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa középpályása a veol.hu-nak elmondta: a sok szerencsétlenségnek is „köszönhetően" pocsék tavaszi szezonon vannak túl.

„A nagy pontelőny ismeretében tudat alatt megnyugodott a társaság, aztán a szerencse is elpártolt tőlünk, és be kell ismerni, elképesztően rossz formába kerültünk. Sokáig képtelenek voltunk gólt szerezni, ezáltal meccset sem tudtunk nyerni. A sok negatívum összeadódott, és mindez pocsék tavaszi szezont eredményezett" – mondta Maróti a veol.hu-nak.veol.hu-nak.

Mint ismert, a pápaiak az utolsó fordulóban 1–1-es döntetlent értek el a DVTK ellen, így a 2013–2014-es idényben is az élvonalban szerepelhetnek majd, azonban Rodenbücher István, a Lombard játékosa szerint a keretet mindenképpen meg kell még erősíteni a nyáron, ha a következő évadban sem akarnak kiesni.

„Úgy érzem, a minimális célkitűzést elértük. Ősszel sokkal jobban teljesített a csapat, de sajnos ezt a tavasszal nem tudtuk megismételni. Meglátásom szerint hazai pályán sokkal jobban szerepeltünk, míg az idegenbeli mutatóink borzasztóan rosszak. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, meg kell erősíteni a csapatot. Az új igazolásoktól függően kell kitűzni a célokat a következő bajnokságra. A minimális elvárás szerintem továbbra is a bennmaradás lesz, de természetesen jó lenne a középmezőnyben végezni" – értékelt Rodenbücher.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik