Eger: Németh Norbertet az NB I-be és külföldre is hívják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 18:24
Kósa Sándor, a labdarúgó NB I-ből kieső – a 2013–2014-es idényre élvonalbeli és NB II-es indulási joggal sem rendelkező – Egri FC új tulajdonosa megkezdte a tárgyalásokat a hitelezőkkel és a klubbal még élő szerződéssel rendelkező futballistákkal.

Kósa Sándor, az Egri FC új tulajdonosa – miután Kocsis Zoltán kisebbségi tulajdonos 25 százalékos üzletrészét is kivásárolta a gazdasági társaságból – először az adósságállományt rendezését tűzte ki célul.Kósa Sándor, az Egri FC új tulajdonosa – miután Kocsis Zoltán kisebbségi tulajdonos 25 százalékos üzletrészét is kivásárolta a gazdasági társaságból – először az adósságállományt rendezését tűzte ki célul.

„Nagyon bízom benne, hogy mindazokkal meg tudunk majd állapodni, akiknek tartozik az egylet. Csütörtök délután három órakor személyesen is találkozok azokkal, akik követeléssel éltek az Egri FC felé. Megpróbáljuk rendezni az adósságállományt, amit – és ezt aligha szükséges hangsúlyozni – azonban nem lehet egyik napról a másikra egy huszárvágással megoldani" – nyilatkozta Kósa Sándor, az Egri FC Kft.-ét immáron százszázalékosan tulajdonló üzletember a heol.hu-nak.

A keret nagy részének június 30-án lejár az Egri FC-vel kötött megállapodása, ám kilenc labdarúgót – Preklet Csaba, Szimeon Hrisztov, Dusan Pavlov, Zvara Dávid, Németh Norbert, Darko Brljak, Jaszmin Mecsinovic, Jiri Kabele, Marcus Vinicius „Tanque" – még szerződés köt a klubhoz.

„Azt látni kell, hogy az NB III-as bajnokság nem vonzó a korábbi NB I-es játékosok számára, én pedig senkinek sem akarom a karrierjét megtörni. Azok esetében, akik menni szeretnének, de élő szerződéssel rendelkeznek, állok a tárgyalások elébe" – beszélt a játékosok helyzetéről a Kósa Sándor.

A harmadosztályban induló csapat legkeresettebb játékosa Németh Norbert, szerződése ellenére minden bizonnyal távozik Egerből.

„Két klub, egy NB I-es és egy NB II-es is jelentkezett már érte, és mindkettő komoly érdeklődést tanúsított, mi több, külföldről is megkeresték már. Magam azt tanácsoltam neki, ha tudja, folytassa inkább légiósként a pályafutását" – tette hozzá az új tulajdonos.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik