Videoton: Bozsovics elégedetlen a klub ajánlatával, távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.25. 13:06
Mladen Bozsovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton kapusa legutóbbi nyilatkozatában kifejtette: nem volt megfelelő a klub szerződéshosszabbítási ajánlata, amelyet legutóbb kínáltak neki, így a nyáron valószínűleg távozik Székesfehérvárról.

„Nagyszerű szezonon vagyunk túl a Videotonnal annak ellenére, hogy nem sikerült megnyernünk a bajnokságot. A klub vezetősége elégedett a szezonban nyújtott teljesítményemmel, és egy szerződéshosszabbítási ajánlatot is kínáltak már, de a feltételeik nem voltak megfelelők, így a nyáron valószínűleg elhagyom a klubot" – mondta a montenegrói válogatott kapus a radiotivat.com–nak.

Bozsovics a Győri ETO elleni idegenbeli kupavisszavágón nagyot hibázott, amikor elnézte Tarmo Kink lövését. A hiba a Videoton döntőjébe került, Bozsovics pedig a DVSC-Teva elleni vasárnap bajnokira – José Gomes szerint családi okok miatt – kikerült a kezdőből. A montenegrói kapus szerződése 2013. június 30-án lejár, és egyes hírek szerint a fehérváriak már a kapus utódját keresik.

„Már több országból is megkerestek, és több csapat is képben van, sőt a horvát Dinamo Zagreb konkrét ajánlatot is tett, de én legszívesebben Angliába, a Premier League-be igazolnék" – tette hozzá Bozsovics.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik