Paks: Benyújtották fentről a számlát, fizetnünk kell - Szivics

Vágólapra másolva!
2013.05.16. 18:29
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője szerint ha azt játssza a csapata, amit kell, győzelmi eséllyel lépnek pályára a DVSC-Teva elleni bajnokin, pénteken. Továbbra is sérülések nehezítik a szakember dolgát, de bízik a rendelkezésre álló játékosaiban.

„Igazából saját magunkkal foglalkozunk. Ha mi azt játsszuk, amit kell, akkor jöhet hozzánk bárki. A DVSC már sokat bizonyított, erős csapat, de ha a mi hozzáállásunk olyan lesz, amilyennek lennie kell, akkor ellenük is sikert érhetünk el. Az tény, hogy nekünk az idegen pályák jobban fekszenek, mint a hazai, ami számomra még mindig nem világos, hogy miért" – nyilatkozta Tomiszlav Szivics vezetőedző a paksifc.hu-nak.

A Paksnak több meghatározó játékost is nélkülöznie kellett az elmúlt időszakban, és bár néhányan már lassan visszatérhetnek, újabb sérülés is nehezíti a vezetőedző dolgát: Tököli Attila szezonjának vége.

„Sajnos ez így van, de ha jobban belegondolunk, akkor ez nem is meglepő. Végig terhelés alatt volt tavasszal, nem volt rotációs lehetőségünk. Most fentről benyújtották a számlát nekünk, fizetnünk kell. Ez van, nem tudunk mit tenni, a problémát meg kell oldanunk. Van még három forduló, és akár kilenc pontot is begyűjthetünk" – tette hozzá a szakember.

NB I, 28. FORDULÓ – PROGRAM, JÁTÉKVEZETŐK, TV-S KÖZVETÍTÉSEK
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Május 17., péntek
17.00 Haladás–Lombard Pápa (TV: Sport1) Iványi Zoltán
19.00 MVM Paks–DVSC-Teva (TV: Duna)
Farkas Ádám
Május 18., szombat
14.00 Ferencváros–MTK Budapest (TV: m1)
Kassai Viktor
16.00 Siófok–Pécsi MFCOláh Gábor
16.00
Egri FC–Újpest FC (TV: Sport1)Fábián Mihály
18.30 Videoton–Kaposvári Rákóczi (TV: Sport1) Solymosi Péter
Május 19., vasárnap
16.30 Diósgyőri VTK–KTE-Phoenix MecanoNémeth Ádám
18.30 Budapest Honvéd–Győri ETO (TV: Sport2) Andó-Szabó Sándor
TABELLA GÓLLÖVŐLISTA, JÁTÉKOSSTATISZTIKÁKMENETREND EREDMÉNYEK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik