MTK: Wolfe nem jött rendbe, Kanta is maródi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.18. 23:11
Garami József, a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK szakmai igazgatója a klub hivatalos honlapjának beszélt a Siófok elleni pénteki bajnoki előtt, elmondva: elképzelhető, hogy két kezdőjátékosára – Rafa Wolfe-ra és a csapatkapitány Kanta Józsefre – sem számíthat sérülés miatt.

„Rafa Wolfe nem jött rendbe, Kanta József pedig a vádliját fájlalta a keddi edzésen, így játéka bizonytalan. Sajnos a keret szűk ahhoz, hogy ne legyenek nehezen pótolható emberek, ennek ellenére nekünk is megvan a motivációnk a pénteki mérkőzésen, meg szeretnénk őrizni a második helyet, ezért mindent megteszünk” – mondta az MTK szakmai igazgatója.

„Hosszú ideje nem sikerült győznünk a Siófok ellen. Valamiért kétezer-kilenc óta nem jött össze a siker, ráadásul nekünk a legrosszabbkor jött a Balaton-partiak feltámadása. Két védőt és két támadót szerződtettek, akik javulást jelentettek, az elmúlt mérkőzéseken pedig pontokat gyűjtöttek, és ha ez nem is sikerült, akkor is jó teljesítményt nyújtottak. Bizonyára az utolsó szalmaszálba próbálnak belekapaszkodni, amikor ellenünk lépnek pályára, hiszen megközelíthetik a Pápát" – tette hozzá.

Garami József tervei szerint az MTK a Groppioni – Nagy, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi – Vadnai, Zsidai, Pölöskei – Bese, Tischler, Vass összeállításban kezdi a találkozót, a cserék között Scheilinger, Poór, Ladányi, Balajti és Hajdú mellett Csiki Norbert is helyet kaphat, aki hosszú idő után a héten végig a csapattal edzhetett, így újra tagja lehet a keretnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik