KTE: már bevethető az utánpótlás-válogatott szélső

Vágólapra másolva!
2013.04.30. 17:03
Patvaros Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE utánpótlás-válogatott középpályása felépült hosszúra nyúló sérülésből, és akár már a Haladás ellen is bevethető.

Patvaros Zsolt még márciusban, a Kaposvár ellen sikerrel megvívott találkozón vált ki a csapatból, és bár a kecskeméti középpályás sérülése nem tűnt súlyosnak, igencsak elhúzódott a visszatérése.Patvaros Zsolt még márciusban, a Kaposvár ellen sikerrel megvívott találkozón vált ki a csapatból, és bár a kecskeméti középpályás sérülése nem tűnt súlyosnak, igencsak elhúzódott a visszatérése.

„Akkor szerdán az U21-es válogatottal játszottunk Szerbiában. Onnan jöttem vissza Kecskemétre, majd másnap indultunk Kaposvárra, és pénteken jött a meccs. Nem éreztem magam fáradtnak, vállalni akartam a játékot, külön kérdezte is ezt tőlem Horváth Ferenc. A tizenötödik percben aztán mégis megsérültem, de akkor még úgy tűnt, nem nagy a baj. Kiderült azonban, hogy egy kisebb szakadás áll a dolog mögött, így négy hét kihagyás várt rám. A negyedik héten megkezdtem a munkát, ám újra rásérültem, így végül hét hetet kellett várnom arra, hogy újra százszázalékos legyek” – nyilatkozta az utánpótlás-válogatott középpályás, Patvaros Zsolt a kecskemetite.hu-nak.

„Nagyon kemény munka vezetett idáig, Radvánszki Dóri (fizioterapeuta – a szerk.) rengeteget segített abban, hogy újra azon a szinten legyek, mint sérülésem előtt. Az utóbbi két hétben futóedzésekkel és különböző gyakorlatokkal sikerült visszanyernem korábbi állapotomat. Nagy köszönettel tartozom neki és az orvosi stábnak is, de külön szeretném megköszönni azt a sok biztató üzenetet, amit a szurkolóktól kaptam. Azon leszek, hogy megháláljam, akár már a Haladás ellen” – tette hozzá a 20 éves labdarúgó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik