DVTK: José Luque bejelentette a visszavonulását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.10. 10:59
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr hivatalos honlapján tette közzé, hogy a klub spanyol csapatkapitánya, José Luque a nyáron visszavonul.

„Minden labdarúgó életében eljön az a nap, amikor bejelenti, hogy abbahagyja az aktív futballt – kezdte José Luque a dvtk.eu-nak. – Az én életemben ma jött el ez a pillanat, a bajnokság végeztével nem folytatom tovább. Hosszú vívódás után néhány napja hoztam meg ezt a döntést, ami igazán nehéz volt, mert 8 éves korom óta a labdarúgás az életem, 18 éves korom óta profiként ez a munkám is."

„Lehet, szokatlan, hogy már most a nyilvánosság elé álltam döntésemmel – folytatta a spanyol légiós –, de nem szeretném, hogy a szerződéshosszabbításom körüli pletykák és a körülöttem lévő bizonytalanság akadályozná a csapat eredményességét a bajnokság hátra lévő részében."

„Végezetül szeretném megköszönni a DVTK szurkolóinak azt a sok buzdítást és szeretetet, amit diósgyőri pályafutásom során kaptam tőlük, valamint Dudás Hunor ügyvezető igazgatónak azt, hogy mindig én és családom segítségére volt. Sok sikert kívánok a DVTK-nak, hajrá, Diósgyőr!" – búcsúzott a DVTK csapatkapitánya.

A további részletekről itt olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik