NB I: A fiúk rengeteget tettek a sikerért - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2013.03.10. 21:04
A DVSC-Teva megtörte gólínségét és 4–1-re nyert otthon a PMFC ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójának zárómérkőzésén. A hazaiak vezetőedzője, Kondás Elemér szerint csapata sokat dolgozott a sikerért, és a helyzeteit is jó arányba értékesítette, míg a pécsieknél Elbert Gábor cégvezető nyilatkozott, és szerinte túlzott ez az arányú vereség.

„Sok mindennek össze kellett jönnie, hogy egy ilyen arányú győzelmet arassunk, de úgy gondolom, hogy a játékosok sokat tettek ezért a mérkőzés folyamán. Rengeteget dolgoztak, nem ismertek elveszett labdát, így a szerencse is mellénk állt. Eddig is megvoltak mérkőzések során a gólhelyzeteink, csak nem tudtuk értékesíteni őket, most viszont úgy érzem, elég jó százalékban tudtuk érékesíteni ezeket, és ez egy jó csapat ellen különösen fontos. Ma egy jó Péccsel játszottunk, és nagyon örülök neki, hogy ennyi gólt tudtunk lőni" – nyilatkozta a DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér.Kondás Elemér.

„Azt gondolom büszkék lehetünk a fiúkra, sokan mondták itt, hogy ez sokkal jobb csapat játékban és mentalitásban is, mint amilyen ősszel volt. Mi nyílván egyoldalúan látjuk a mérkőzést, és úgy gondolom, hogy a 4–1 az nem volt benne ebben a találkozóban, így elég szomorúan megyünk haza, és a sebeinket nyalogatjuk majd, hiszen a közeljövőben elég sűrű lesz a program, és össze kell rakni a csapatot" – értékelte a vendégek teljesítményét Elbert Gábor, a PMFC cégvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik