Ligakupa: Jó lett volna a negyedik gólt is belőni - Moniz

Vágólapra másolva!
2013.03.20. 20:09
A Ferencváros 3–1-re nyert Vácon a Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén az Eger ellen. A mérkőzés után a két edző a Sport Tv kamerája előtt értékelte a látottakat.

Ricardo Moniz (FTC): „Nagyon fontos volt az egyenlítő gólunk, ez fordulópontot jelentett, de 3–1 után jó lett volna a negyedik gólt is belőni, mert akkor biztossá válhatott volna a továbbjutás. Rengeteget számított, hogy Ranilovic kifogta a tizenegyest. A visszavágót sem vehetjük félvállról, hiszen még nem jutottunk be a döntőbe, márpedig ez a célunk.”Ricardo Moniz (FTC): „Nagyon fontos volt az egyenlítő gólunk, ez fordulópontot jelentett, de 3–1 után jó lett volna a negyedik gólt is belőni, mert akkor biztossá válhatott volna a továbbjutás. Rengeteget számított, hogy Ranilovic kifogta a tizenegyest. A visszavágót sem vehetjük félvállról, hiszen még nem jutottunk be a döntőbe, márpedig ez a célunk.”

Mészáros Ferenc (Eger): „A durva egyéni hibákat egyelőre még nem bírja el a csapatunk. A Fradi az első két helyzetét belőtte. Mi jól felkészültünk, de a futball könyörtelenül bünteti a nagy hibákat. Ettől azonban még optimisták maradunk, hiszen a futballban mindig van esély a visszavágón is.”

 

A MÉRKŐZÉSRŐL SZÓLÓ ÖSSZEFOGLALÓ CIKKÜNK ITT OLVASHATÓ.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik