Haladás: Számítottam rá, hogy kezdő leszek - Tóth P.

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 17:49
Tóth Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás csapatkapitánya – deréksérülését követően – hét hónap után került vissza újra a kezdőcsapatba a DVTK elleni (1–1) bajnokin, és bár terhelés után még érzékeny a háta, százszázalékos állapotban érzi magát.

„A sérülésem úgy tűnik, már a múlté. Ha megerőltetem edzésen a hátamat, akkor érzek még egy kis fájdalmat, viszont ez abszolút nem gátol meg a másnapi edzésben, tehát úgy érzem, hogy már százszázalékos állapotban vagyok. Március 11-én volt hét hónapja, hogy utoljára pályára léptem, szóval már nagyon hiányzott a játék. Jó volt ismét játszani, azon vagyok, hogy minél előbb ismét a legjobb formámat hozzam, bár a környezetem szerint nem ment rosszul a játék” – mondta a Haladás csapatkapitánya, Tóth Péter a klub hivatalos oldalának.

„A Siófok elleni összecsapáson még csak a kispadon kaptam helyet, sajnos játéklehetőséghez nem jutottam, ezért külön örülök, hogy a következő héten már a kezdőben kaptam helyet. Nem lepődtem meg rajta, hogy a Diósgyőr ellen kezdtem, mivel a hét elején beszéltem Artner Tamással, aki azt mondta, hogy olyan felállással állunk ki a Diósgyőr ellen, amihez szükség van rám a kezdőben” – tette hozzá a 35 éves védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik