DVTK: Az időjárásban és a Győr ellen bármi megtörténhet - Seydi

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 20:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK támadója, L’Imam Seydi szerint együttesének jól jött a plusz szünet a Győr elleni bajnoki előtt, érzése szerint akár a három pontot is begyűjtheti csapata a listavezető ellen – adta hírül a dvtk.eu.
„A siófoki meccs elhalasztása miatt az edzéstervünk megváltozott – nyilatkozta Bene Ferenc, a DVTK másodedzője a dvtk.eu-nak. – A fiúk futottak a műfüves pályán, amit nyújtás követett. Az edzésünk jó hangulatban telt, mindenki maximálisan odatette magát, bár az is igaz, hogy nem volt jelen az összes játékosunk. Három labdarúgónk – Kádár Tamás, Elek Ákos, Rudolf Gergely – a románok elleni mérkőzés miatt van távol, ahogy Bacsa Patrik is, aki az utánpótlás-válogatott pénteki találkozója miatt nem edz velünk.”„A hétfő délelőtti tréningen csinálhattunk volna hóembert is a labdarúgás mellett, hiszen még mindig sok hó borította a stadion környékén. Szerencsére a műfüves pálya nagy része már szabad volt, így ott tudtunk készülni – idézi a tréfálkozó Takács Pétert a klub hivatalos honlapja.

L’Imam Seydi, a piros-fehérek csatára a hétvégi meccs elhalasztásával kapcsolatban osztotta meg észrevételeit.

„Bármi megtörténhet, így az is, hogy egy bajnoki mérkőzés elmarad. Ez nem meglepetés vagy baj, hiszen a tél még javában tart, s ha esik a hó, akkor a körülmények miatt jobb, ha elhalasztják a fordulót, mintsem hogy megsérüljön valaki. Szintén pozitívumnak tartom, hogy váratlan szünet miatt több időnk lesz felkészülni a Győr elleni rangadóra, ahol hasonlóan az időjáráshoz, bármi megtörténhet. Így az is, hogy begyűjtjük a győzelemért járó három pontot” – mondta Seydi a dvtk.eu-nak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik