Videoton: szerződést hosszabbított a portugál hátvéd

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 14:51
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján jelentette be, hogy Marco Caneira szerződést hosszabbított. A portugál védő új kontraktusa 2015 júniusáig szól a székesfehérvári együttesnél.

Caneira 2011 augusztusában érkezett a Videotonhoz, amelyben azóta alapemberré vált. Az NB I-ben eddig 29 alkalommal lépett pályára, a tavalyi 12 Európa-liga-meccs közül csupán egyet hagyott ki. Nyáron lejáró szerződését hétfőn két évvel meghosszabbította a Vidivel.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy terveket dédelgető klub továbbra is számít rám, ezért örömmel írtam alá az új szerződésemet. Nagyon jól érzem magam a Vidiben, és hosszú távra tervezek Magyarországon, elképzelhető, hogy a közeljövőben a családom is ideköltözik. Úgy gondolom, rendkívül eredményes nemzetközi szereplésen vagyunk túl, a célom azonban nem az, hogy ezt az eredményt megismételjük, hanem az, hogy ennél még sikeresebbek legyünk. Szeretnék bajnokságot nyerni a Vidivel, és a Bajnokok Ligájában is szép eredményeket elérni” – nyilatkozta a vidi.hu-nak Marco Caneira.

Caneira eddigi pályafutása során megfordult többek között a Sportingban, az Interben, a Bordeaux-ban, a Valenciában és a Benficában is. A 34 esztendős védő 2002 és 2008 között 25 alkalommal húzhatta magára a portugál válogatott címeres mezét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik