Újpest: Ahjupera már most érkezhet Győrből

Vágólapra másolva!
2013.02.21. 09:35
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Jarmo Ahjupera már ma az Újpesthez szerződhet Győrből, így a tavaszi szezont is a lila-fehéreknél töltheti.

Sokáig úgy tűnt, Újpestre nem érkezik új játékos a téli szünetben, információink szerint azonban a hazai átigazolási időszak mai zárása előtt a lila-fehérek megszerezhetik a Győrtől az észt válogatott Jarmo Ahjuperát, akit a Siófok és az Eger is kölcsönvett volna.

A 28 éves Jarmo Ahjupera korábban már előszerződést kötött az Újpesttel, amely nyáron lép életbe, amikor a csatár jelenlegi megállapodása lejár Győrben. Ám úgy tudjuk, az újpesti vezetők megbeszéléseket folytatnak az ETO-val, és jó esély van rá, hogy a csatár már a tavaszi szezonban is a fővárosiaknál szerepeljen.

Ahjupera a 2010–2011-es szezonban kölcsönben már játszott Újpesten, 14 NB I-es találkozón 8 alkalommal volt eredményes

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL

Érkezők:Egerszegi Tamás (Siófok – kölcsönből vissza), Zamostny Balázs (Siófok – kölcsönből vissza). Profi szerződést kapó saját nevelésű játékosok: Erős Ronald, Toricska Rajmond

Távozik/távozhat:Barczi Dávid (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönbe), Egerszegi Tamás (Sint-Truiden – Belgium, kölcsönbe) Popovics Bertold (Vasas), Rajczi Péter (Kecskeméti TE), Tajthy Tamás (Lombard Pápa), Takács Zoltán (Siófok), Szabó Bence (Eger? Tatabánya?), Üveges Szabolcs (Putnok?), Jadin Zarisz (izraeli, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik