PMFC: Bodor átigazolásán dolgoznak, Okoronkwo kevesebbet keres

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 16:53
Elbert Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-Matias cégvezetője elmondta, dolgoznak a Belgiumban futballozó Bodor Boldizsár szerződtetésén, a feleslegessé vált Solomon Okoronkwo megállapodását pedig módosították a klubnál.

„Egyetlen egy játékos ügye van még függőben, az egyetlen olyan pécsi illetőségű futballistáé, Bodor Boldizsáré, akit még nem sikerült visszahoznunk” – mondta Elbert Gábor a bama.hu-nak.bama.hu-nak.

A pécsi vezetőt Solomon Okoronkwo helyzetéről is megkérdezték, akire nem számítanak a klubnál.

Jelenleg az a helyzet, hogy az NB III-as csapattal edz, ott is játszik, legutóbb három gólt szerzett. Rajta volt a karszalag, igyekszik segíteni a fiataloknak – mondta Elbert aki azt is elárulta, a támadó „szerződése már jelentős változásokon ment keresztül”.

„Az ő döntése, hogy jelenleg az NB III-as csapatnál van. Nyilván az lenne a legszerencsésebb mindenki számára, ha lenne egy csapat, amely megvenné és elvinné. Az biztos, hogy a szakmai stáb nem fog rá számítani az első keretnél.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Balogh Béla (Kecskeméti TE), Koller Krisztián (Kozármisleny), Lázár Pál (szabadon igazolható, legutóbb Samsunspor – Törökország), Simon Attila (MVM Paks), Birtalan Botond (Debreceni VSC-Teva), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjava – Szlovákia, kölcsönből vissza), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza). Saját nevelésű játékosok, akik profi szerződést kaptak: Gajág Gergő, Márkvárt Dávid

Távozik/távozhat: Bajzát Péter (Nyíregyháza Spartacus), Bodnár László (Nyíregyháza Spartacus?), Demjén Gábor (Balmazújváros), Harsányi Zoltán (szlovákiai, ?),Solomon Okoronkwo (nigériai, Kozármisleny?, PMFC II?), Leon Panikvar (szlovén, ?), Ceolin (brazil, ?) Luka Vucko (horvát, San Antonio Scorpions – Amerikai Egyesült Államok). Tavasszal kölcsönben Kozármislenyben futballoznak: Birtalan Botond, Erőss Csaba, Fröhlich Roland, Nagy Dominik, Városi Viktor, Zelenyánszki László, Zsdrál Miroszlav

Kiszemeltek: Bodor Boldizsár (Beerschot – Belgium)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik