Kaposvár: a csapat elutazott a horvátországi edzőtáborba

Vágólapra másolva!
2013.02.08. 09:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi elutazott a horvátországi edzőtáborba, ahol három felkészülési mérkőzésen is pályára lép majd, két bosnyák, valamint egy horvát csapat ellen. A kaposváriak hazatérésük előtt Szlovéniában, az FC Koper elleni meccsel zárják a külföldi túrájukat.

Rovinjban, Horvátországban készül a Rákóczi az NB I tavaszi szezonjára, ahol a nyolc nap alatt először szombaton lép pályára, a horvát Lokomotiva Zagreb ellen, majd hétfőn a bosnyák FK Sarajevo, szerdán pedig, a horvátországi edzőtábor utolsó mérkőzésén a szintén bosnyák Zeljeznicar ellen szerepelnek a kaposváriak. A horvát túra végén, február tizenhatodikán játssza a csapat az utolsó külföldi felkészülési találkozóját, délután két órakor az FC Koper ellen, immár Szlovéniában.

A zöld-fehérek keretével tartott Marko Csampar, aki fél plusz két éves szerződést kötött a klubbal, s mivel a térdműtéten áteső Posza Zsolt rehabilitációja hónapokat vehet igénybe, a szakmai stáb – Lubos Hajdúch mögött – második számú kapusként számít a szerb légiósra.

A korábban másfél éves kölcsönszerződést aláíró Aaron Addo Dankwah továbbra is a sérülését követő rehabilitáción vesz részt luganói klubjánál. Bojan Pavlovics egyelőre szintén nem tartott a csapattal, a szerb középpályás engedélyt kapott, hogy combizomhúzódását Belgrádban kezeltesse, s csak később csatlakozik a horvátországi kerethez. Rajta és Posza Zsolton kívül Major Ádám a Rákóczi harmadik sérült labdarúgója, az ő térdét február 11-én operálják.

A KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
Február 9.,
Kaposvár–Lokomotiva Zagreb (horvát) (Rovinj)
Február 11.,
Kaposvár–FK Sarajevo (bosnyák) (Rovinj)
Február 13.,
Kaposvár–Zeljeznicar (bosnyák) (Rovinj)
Február 16., 14.00
FC Koper (szlovén)–Kaposvár (Koper)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik