Játékossors: Gaál Miklós továbbra is csapatot keres

Vágólapra másolva!
2013.02.14. 15:33
Tegnap az NB II-es Kozármisleny színeiben a horvát Bjelo Brdo ellen gólt szerzett a korábban évekig Oroszországban légióskodó Gaál Miklós, aki azonban továbbra is csapatot keres, elsősorban külföldön.

Gaál Miklós többéves oroszországi légióskodás után az előző fél évet a bolgár Szlavija Szófiában töltötte, de néhány meccs után megsérült, meg kellett műteni, a téli szünetben pedig távozott. Januárban beszámoltunk róla, hogy Spanyolországban is próbálkozott a csapatkereséssel, tegnap pedig az NB II-es Kozármislenyben tűnt fel, gólt is szerzett a horvát Bjelo Brdo elleni, 3–3-as döntetlennel záruló felkészülési meccsen. Spanyolországban is próbálkozott a csapatkereséssel, tegnap pedig az NB II-es Kozármislenyben tűnt fel, gólt is szerzett a horvát Bjelo Brdo elleni, 3–3-as döntetlennel záruló felkészülési meccsen.

„Régóta ismerem a Kozármisleny edzőjét, és mivel az elmúlt napokat a szomszéd városban, Pécsen töltöttem, megkértem, hogy hadd készülhessek a csapattal. Ezután tegnap játszottam is az edzőmeccsen, de arról nincs szó, hogy Kozármislenybe szerződnék. Korábban voltam Törökországban is, több ott edzőtáborozó, például azeri csapatnál is szóba került a nevem, de az orosz másodosztályból is volt érdeklődés. Mindenképp szeretnék külföldön maradni, ha ez nem jön össze, akkor itthon folytatom, de arról most még korai beszélni, hogy hol. Már voltak érdeklődések, meglátjuk, mit hoznak a következő napok” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a védőként és középpályásként is bevethető futballista, aki 2007-től 2011 végéig játszott az orosz élvonalban, az Amkar Perm és a Nyizsnij Novgorod futballistája volt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik