Haladás: Bosnjak most nem jön, Gaált keresték

Vágólapra másolva!
2013.02.18. 11:39
A szerb Predrag Bosnjak csak nyártól lesz a Haladás labdarúgója, ugyanakkor érkezhet a csapathoz a legutóbb Bulgáriában szereplő, jelenleg klub nélküli Gaál Miklós.
A Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós múlt héten beszélt arról, hogy a veszprémi Predrag Bosnjakkal megállapodtak, nyártól Szombathelyen folytatja pályafutását, és még egyeztetnek az NB II-es Veszprém vezetőivel, hogy már a tavaszi szezonra csatlakozhasson a Haladáshoz.


A Haladás ma hivatalos honlapján tette közzé, hogy Bosnjak aláírt, és 2013. július 1-jétől lesz a klub játékosa.
A Haladás ma hivatalos honlapján tette közzé, hogy Bosnjak aláírt, és 2013. július 1-jétől lesz a klub játékosa.

Az üggyel kapcsolatban Cseresznyés Péter, a Veszprém ügyvezetője nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak: „Bosnjak ügyében az utolsó egyeztetésen nem sikerült megállapodni a Haladással, így a nyárig nálunk marad. Számunkra az elsődleges szempont, hogy benn maradjunk a másodosztályban, ezért nem szeretnénk, ha gyengülne a csapat.”

Bosnjak ezek szerint a tavaszi szezonra még nem igazol Szombathelyre, érkezhet viszont a legutóbb a bolgár Szlavija Szófiában játszó, a Haladásban nevelkedő, de jelenleg klub nélküli Gaál Miklós. A haladas.hu értesülését kérdésünkre a 31 éves, középpályásként és védőként is bevethető játékos is megerősítette.

„Tóth Miklós ügyvezető valóban felhívott a Haladástól. Beszélgettünk a jövőről, de konkrétum egyelőre nincs, máshonnan is van megkeresésem” – fogalmazott Gaál, aki nem cáfolta azt a hírt, hogy másik korábbi klubja, a Pécs is az érdeklődők között van.

Gaál hozzátette, a napokban még Kozármislenyben edz – ahol múlt héten felkészülési meccsen gólt is szerzett –, de ha külföldről nem érkezik ajánlat, akkor elfogadja valamelyik magyar élvonalbeli csapat ajánlatát.

A Haladás részéről Tóth Miklós a haladas.hu-nak azt is elmondta, hogy a Nyíregyházán készülő Korolovszky Gábor távozása elé nem gördít akadályt a klub, a védővel szerdán közös megegyezéssel szerződést bontanak Szombathelyen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Korolovszky Gábor (Nyíregyháza Spartacus),Nagy Dániel (Videoton FC – kölcsönből vissza), Nagy Zoltán (Zalaegerszegi TE FC)
Kiszemeltek: Gaál Miklós (szabadon igazolható – Szlavija Szófia)

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik