Eger: újabb francia légiós - Konét is tesztelik

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 11:00
A támadó Yohann Lasimant után a héten újabb francia játékos érkezett az Egri FC-hez, a legutóbb a görög másodosztályú Iraklisz Pszahnában szereplő 24 éves védő, Ismaël Koné személyében.

„Az Egri FC-nek több futballistát is ajánlottunk, közülük a támadó Lasimant és a védő Koné már csatlakozott is a csapathoz, őket teszteli a szakmai stáb. A napokban újabb próbajátékosokat is közvetíthetünk a hevesi klubhoz” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a Center Sport menedzseriroda részéről Paunoch Péter.

A játékosügynök hozzátette: bár szabadon igazolható labdarúgókat még a jövő héten is lehet igazolni, csütörtökig, vagyis a magyar átigazolási piac zárásáig lehetőleg szeretnék lezárni az érkező próbajátékosok ügyét.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ EGRI FC-NÉL
Érkezők: Debreceni Dávid (Felsőtárkány SC – kölcsönből vissza?)
Távozik/távozhat: Josef Hamouz (cseh, Csehország?), Szimeon Hrisztov (macedón, FK Peliszter Bitola – Macedónia, kölcsönben), Petr Knakal (cseh, Csehország?), Piller József (?), Igor Pisanjuk (ukrán-kanadai, Vasas), Romhányi Tamás (Felsőtárkány), Michael Stanislaw (osztrák, SV Horn – Ausztria),Joël Tchami (kameruni, ?), Goran Vujovics (montenegrói, ?), Wolry Wolfe (jamaicai, ?)
Kiszemeltek: Ismaël Koné (francia, szabadon igazolható, legutóbb Iraklisz Pszahna – Görögország), Yohann Lasimant (francia, szabadon igazolható), Szabó Bence (Újpest)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik