DVTK: Seydi örül a góljának, de van némi hiányérzete

Vágólapra másolva!
2013.02.09. 10:53
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója, L’Imam Seydi a Zbrojovka Brno elleni felkészülési mérkőzésen elszenvedett 2–1-es vereséget követően elmondta, örül, hogy a pályán töltött fél óra alatt háromszor is helyzetbe tudott kerülni, ám annak már kevésbé, hogy ezek közül csak egyet váltott gólra.

„A helyzetek számával elégedett vagyok, az ennyi idő alatt megfelelőnek mondható, azonban még többet kellett volna értékesíteni. De hát ezért edzőmeccs az edzőmeccs, hogy gyakoroljam a helyzetkihasználást, és a bajnokikon még jobb teljesítményt nyújtsak. Első törökországi mérkőzésnek jó volt” – kezdte a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Seydi, aki saját állapotára is kitért.

„Még nem teljesen vagyok rendben, a csípőm mindkét oldalán érzek fájdalmat. Több orvos is megvizsgált, és az a véleményük, hogy pihentetéssel lehetne a legjobban kúrálni a bajt, azonban a felkészülési időszak közepén járunk, sok mindenre jut ilyenkor idő, de a pihenésre nem. Próbálunk egyensúlyozni a munka és a pihenés között, ennek eredményeként nem voltam a kezdőcsapat tagja pénteken” – tette hozzá a 27 esztendős támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik