DVTK: Hanek újra edzésbe állt, Halgas Egerbe tart

Vágólapra másolva!
2013.02.20. 22:10
Michal Hanek, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK középpályása újra edzésbe állt, miután kihagyta a diósgyőriek törökországi edzőtáborát orrcsonttörés miatt.

A Putnok elleni felkészülési mérkőzésen megsérülő szlovák hátvéd, Michal Hanek orrát meg kellett műteni, így nem utazhatott el a csapattal a beleki edzőtáborba, a boon.hu beszámolója szerint azonban a hazatérés utáni első napon már a többiekkel tréningezett a játékos.boon.hu beszámolója szerint azonban a hazatérés utáni első napon már a többiekkel tréningezett a játékos.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy Igor Gal hétfőn még a csapat NB III-as keretével tréningezhetett, ám szerdán már nem volt kint a pályán, ahogy a másik védő, a szerb Szavo Rakovics sem. Utóbbi a hírekkel ellentétben mégis Egerbe kerülhet, ahogy Halgas Tibor is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsönbe), Czégel Máté (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Halgas Tibor (Ceglédi VSE – kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Youssef Sekour (francia-marokkói, Lombard Pápa – kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönbe), Czégel Máté (?), Igor Gal (horvát, ?), Halgas Tibor (Eger?), Hornyák Marcell (?), Szavo Rakovics (szerb, Eger?), Jeff Silva (brazil, Videoton – kölcsönből vissza, majd onnan ABC FC, Brazília)

Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik