PMFC: Lázár Pál másfél éves szerződést írt alá

Vágólapra másolva!
2013.01.23. 08:44
A Nemzeti Sport információi szerint Lázár Pál másfél éves szerződést írt alá az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Pécsi MFC-vel.

Amint arról tegnap már beszámoltunk: a hatszoros válogatott jobbhátvédnek már szóbeli megállapodása volt a pécsiekkel, csak az aláírások hiányoztak a szerződésről, amire végül ma került sor.Amint arról tegnap már beszámoltunk: a hatszoros válogatott jobbhátvédnek már szóbeli megállapodása volt a pécsiekkel, csak az aláírások hiányoztak a szerződésről, amire végül ma került sor.

A Videotont elhagyó védő 2011 nyarán a török Samsunsporhoz igazolt, ám nem sikerült magának állandó helyet kiharcolnia a csapatban, a nyáron szerződésének felbontására is sor került. Lázárt azóta több külföldi és magyar csapattal is hírbe hozták, de ezidáig egyikből sem lett végleges megállapodás.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL

Érkezők: Balogh Béla (Kecskeméti TE), Fröhlich Roland (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Harsányi Zoltán (szlovákiai, Spartak Myjava – Szlovákia, kölcsönből vissza?), Lázár Pál (szabadon igazolható, legutóbb Samsunspor – Törökország), Nagy József (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Marko Bjelanovic (horvát, Kozármisleny), Koller Krisztián (Kozármisleny). Profi szerződést kapó saját nevelésű játékosok: Erős Csaba, Gajág Gergő, Gránicz Patrik, Ipacs Péter, Kővári Róbert, Márkvárt Dávid, Zelenyánszki László

Távozik/távozhat: Bodnár László (?), Ceolin (brazil, Brescia – Olaszország?), Demjén Gábor (?), Harsányi Zoltán (szlovákiai, ?),Solomon Okoronkwo (nigériai, ?), Leon Panikvar (szlovén, ?), Luka Vucko (horvát,?)

Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik