Paks: Priskin csapata is a téli ellenfelek között

Vágólapra másolva!
2013.01.04. 14:04
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks január tizedikén kezdi meg a felkészülését a tavaszi szezonra. Az első két napon az átmozgató edzéseken kívül alapos orvosi vizsgálaton vesznek részt a játékosok – adta hírül a paksifc.hu.

Az alapozás ideje alatt két alkalommal is elutazik a keret külföldi edzőtáborozásra. Első ízben január 27-én az Adria-parti Novigradba, ahol a tervek szerint két első ligás horvát csapattal, az NK Zadarral, és az NK Cibalia Vinkovcival mérkőzik meg Tomiszlav Szivics csapata. Azonban az elutazás előtt is lesz két meccsük, az első a Bonyhád, a második a Lombard FC ellen.

Amikor a gárda visszaérkezik Horvátországból, a PMFC következik, majd február 9-én Törökországba, Belek felé veszi az irányt a tolnai együttes. A második edzőtáborban négy találkozó vár a paksiakra: a cseh első osztály tizedik helyezettje, a Jihlava, a szlovák élvonal tizenkettedikje, a Spartak Trnava, valamint az orosz Premjer-liga két résztvevője, a Krilja Szovjetov és a Priskin Tamást is foglalkoztató Alanyija Vlagyikavkaz szerepel az ellenfelek között.

A török táborozást követően, a bajnokság előtti utolsó, tizedik előkészületi találkozóra a Kozármisleny ellen kerül sor. A mérkőzések pontos időpontjáról későbbre ígért tájékoztatást a paksiak hivatalos honlapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik