Haladás: Ausztriában légióskodó csatárt tesztelnek

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 18:43
A Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapatánál szerepel próbajátékon Márkus Gábor, aki az utóbbi években Ausztriában futballozott.

A rangado.hu úgy értesült, hogy a 21 éves csatár ezen a héten a Halival gyakorol, és minden valószínűség szerint a soproni edzőtáborba is elutazik a szombathelyiekkel.rangado.hu úgy értesült, hogy a 21 éves csatár ezen a héten a Halival gyakorol, és minden valószínűség szerint a soproni edzőtáborba is elutazik a szombathelyiekkel.

A támadó korábban több alkalommal szerepelt a korosztályos válogatottakban, majd 2009-ben hároméves szerződést kötött az Austria Wiennel. Többnyire a bécsi klub második csapatában lépett pályára, illetve alacsonyabb osztályú gárdáknál futballozott kölcsönben, legutóbb a harmadik ligába kieső Parndorfot erősítette.

A közelmúltban Németországban, a harmadik ligás Unterhachingnál szerepelt próbajátékon, majd a skót élvonalbeli Ross Countynál tesztelték.

A klub vezetőedzője, Artner Tamás a Haladás honlapján erősítette meg a másik honlap értesüléseit.

„Gábor apukája az akadémián dolgozik, ő kérte, hogy adjunk egy lehetőséget a fiúnak. A dolog úgy néz ki, hogy ezen a héten és a soproni edzőtáborban is velünk fog készülni, utána döntünk a sorsáról."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik