Győri ETO: „Az anyagiak között nem nagyon látok különbséget"

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 09:06
Marián Had, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO szlovák próbajátékosa nem sok különbséget lát a Slovan Bratislava és Pintér Attila csapata között. Ha a bal oldali védő szerződést kap, a bajnoki címet tűzné ki maga elé.

„Az anyagiak között nem nagyon látok különbséget, de a pénzen kívül minden más. Nagyon jónak tartom például azt, hogy itt egy helyen van minden, és nem kell utazni. Gondolok itt a pályákra, az uszodára, a konditeremre. Az edzésben is azt látom, hogy itt sokkal többet kerül elő a labda" – nyilatkozta a 30 éves szlovák védő, Marián Had az eto.hu-nak.

„Természetesen szeretnék bekerülni a csapatba, folyamatosan játszani, bajnoki címet szerezni és kilépni az európai kupaporondra" – tette hozzá célkitűzéseit a próbajátékon szereplő védő.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO FC-NÉL
Érkezők: Farkas II Balázs (DVSC-Teva), Simon András (Lombard Pápa – kölcsönből vissza)
Távozik/ távozhat: Valentin Babic (horvát, Kecskemét?), Mihai Dina (román, ?), Molnár Péter (Kecskemét?) Simon András (Siófok – kölcsönbe)

Kiszemeltek: Antal Botond (Kecskeméti TE), Rafael Burgos (salvadori, SV Ried – jelenleg kölcsönben a Kecskeméti TE-nél), Marián Had (szlovák, Dunaszerdahely), Alessandro Iandoli (olasz-svájci, Újpest), Lencse László (Videoton, az ősszel Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönben), Joao Paiva (portugál, Grasshoppers – próbajáték),Petr Tomasak (cseh, FC Hradec Králové), Tischler Patrik (MTK Budapest)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik