Újpest: Nem foglalkozunk a Haladás problémáival - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 10:56
A labdarúgó NB I 14. fordulójában a középmezőnyben állomásozó Újpest a Haladás vendége lesz. Jos Daerden, a lila fehérek vezetőedzője küzdelmes és kiélezett mérkőzésre számít.

„Mindig könnyebb egy győzelem után készülni a következő mérkőzésre, ez nem volt másképpen most sem. Sosem szabad megelégedni az egygólos vezetéssel, ezt sulykolom mindig a játékosoknak, azt hiszem lehetett is érezni az Eger ellen, hogy igazán Bruno Moraes gólja után nyugodott meg a csapat. A felvételek alapján egységes és jó mentalitású együttest ismertem meg a Haladásban, akik főleg hazai pályán lehetnek mindenkire veszélyesek, ezért küzdelmes, kiélezett találkozóra számítok. Lehet, hogy vannak bizonyos problémák ellenfelünknél, de ezzel nem szabad foglalkoznunk, mi készen állunk a mérkőzésre és a három pontért utazunk Szombathelyre” – mondta Daerden az ujpestfc.hu-nak.

„Négy pont van köztünk és a Haladás között, és egyébként is jellemző az egész mezőnyre, hogy nagyon együtt van, hiszen az ötödik és a tizenharmadik helyezett mindössze három pontra található egymástól. Szinte kizárólag szoros meccseket játszanak a csapatok, alig van egy-egy nagyobb különbségű győzelem a fordulókban” – fejtette ki a szakember.

A Haladás–Újpest mérkőzés szombaton 14 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik