Újpest: bokasérülést szenvedett a lila-fehérek kapusa

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 09:03
Kisebb bokasérülést szenvedett Horváth Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest kapusa. A 25 esztendős futballista a Haladás elleni bajnokin már szeretne ott lenni a keretben – számol be róla az ujpestfc.hu.

Szombaton az Újpest FC B előzetesen megadott kezdő tizenegye még Horváth Tamás nevével kezdődött, azonban a 25 éves kapusnak a bemelegítés alatt kibicsaklott a bokája, így végül Floszmann Tamás védett a második csapat szegedi mérkőzésén.

A vasárnap elvégzett vizsgálatok azonban megállapították, hogy nem történt komolyabb sérülés, Horváth Tamásnak szalaghúzódás miatt előreláthatólag csak ezt a hetet kell majd pihenéssel töltenie.

„Bemelegítés közben egy oldalról érkező beadást húztam le, visszaérkezéskor azonban a bokám aláfordult, ezért nem tudtam vállalni a mérkőzést – eléggé egyenletlen volt a szegedi pálya talaja.Szerencsére szakadás nem történt, néhány napig kell pihentetnem a lábamat. A Ferencváros második csapata ellen pénteken biztosan nem védhetek, szombaton azonban a Haladás ellen már ott szeretnék lenni a keretben" nyilatkozta a kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik