DVSC: „Nem mindennapi meccs lesz az Üllői úton”

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 08:46
A labdarúgó NB I 14. fordulójában vasárnap a legutóbbi két mérkőzésén vereséget szenvedő DVSC-Teva a három forduló óta nyeretlen Ferencváros vendége lesz. A debreceniek középpályása, Bódi Ádám klubja hivatalos honlapján elmondta, mindent megtesz annak érdekében, hogy győztesen hagyhassák el a pályát.

„Acsapat és személy szerint én is nagyon várom a mérkőzést, a Fradi ellen mindig különleges élmény játszani, főleg az Üllői úton – osztotta meg érzéseit Bódi Ádám a dvsc.hu-n. – Mivel két vereség után vagyunk, mindenképpen javítanunk kell. A három pontot célozzuk meg, de nem lesz könnyű, mert ellenfelünk egyre jobb formában van. Új az edző, a játékosok bizonyítani akarnak, főleg azok, akik eddig kevesebbet játszottak. Meglátásom szerint nagyon jól össze van rakva a Ferencváros, főleg hazai pályán alkot erős csapatot. Biztos sok néző lesz, ami garantálja a jó hangulatot, és olyan mérkőzést fogunk játszani, ami nem mindennapi egy NB I-es labdarúgó számára.”

„Ha mindketten játszunk, akkor a leggyakrabban valószínűleg Sváb Dániellel találkozom a mérkőzés közben. Jól ismerjük egymást, hiszen a korosztályos válogatottakban több meccsen is pályára léptünk, tehát tisztában vagyunk egymás erősségeivel, és gyenge pontjaival” – fejtette ki Bódi.

A Ferencváros–DVSC-Teva mérkőzés vasárnap 16.30-kor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik