Sisán számon kérik a Kaposvár elleni vereséget

Vágólapra másolva!
2012.10.30. 08:42
null
A DVTK gyengén muzsikált a Kaposvár elleni összecsapáson (Fotó: Veres Viktor)
Szerdán ül le a diósgyőri vezetőség Sisa Tiborral: az elöljárók a Kaposvártól elszenvedett 1–0-s vereséghez vezető kilátástalan játékra keresik a választ. A váratlan kudarcot követően a szurkolók egy része a tréner távozását követelte, sőt meglepő módon a futballistákat is kifütyülte.

„Lesz mit értékelni… – vetítette előre a találkozó hangulatát Dudás Hunor, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetője. – Nem szimplán a vereséggel, sokkal inkább a játékkal volt a gond, ugyanakkor leszögezném, nem különleges alkalom ez, máskor is rendre leülünk átbeszélni a tapasztalatokat. Általában már a hét elején sort kerítünk ezekre a találkozókra, ám mivel a csapat most kedden kupamérkőzést játszik, leghamarabb szerdán tudunk asztalhoz ülni Sisa Tiborral.”

Az együttes kedden, a Magyar Kupa 3. fordulójában Velencén lép pályára, ám maradva a kínos találkozónál, Dudás Hunor egy, a témáját firtató kérdésre leszögezte: „Mindig van miről beszélni. Pláne ha a csapat kikap… Kivesézzük, miért játszott úgy, ahogy, de nem szeretnék előreszaladni, a téma egyelőre csupán a Kaposvár elleni mérkőzés lesz.”

A klubvezetőség tehát nem hagyja szó nélkül a Rákóczi elleni kilátástalan futballt.

Dudás Hunortól a Nemzeti Sport természetesen megkérdezte: megrendült-e a bizalom Sisa Tiborral szemben, elképzelhető-e egy esetleges edzőváltás?

„Nem rendült meg, nem megrendülés kérdése ez… Még egyszer mondom, nem szeretnék előreszaladni az időben, egyelőre a Kaposvár elleni meccs miértjeire keressük a választ. Kíváncsiak vagyunk, miért nyújtott ilyen teljesítményt a csapat” – zárta rövidre a témát a vezető.

AZ ÜGY HÁTTERÉRŐL BŐVEBBEN – BENNE A VÁLASSZAL, HOGY MI IDEGESÍTETTE FEL LEGINKÁBB A VEZETŐKET – A KEDDI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATNAK!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik