KTE: Luis Ramosék ezúttal nyulakra vadásztak - fotók

Vágólapra másolva!
2012.10.17. 16:41
null
(Fotók: kecskemetite.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano játékosai a város déli részén fekvő Városföldi Vadásztársaság vendégei voltak. A futballisták nyulakra és fácánokra vadásztak a jó hangulatú eseményen – számol be róla a kecskemetite.hu.

 

 

Polyák Imre és Sutus Gábor szervezésében a Városföldi Vadásztársaság látta vendégül a kecskeméti játékosokat. A KTE-Phoenix Mecano futballistái nem először vettek részt a hajtásban, a klub szurkolói már tavaly is vendégül látták a csapatot hasonló keretek között. A Kecskemét korábbi játékosa, Lencse László például a vadászvizsgát is letette a legutóbbi alkalom után. Hogy vannak-e olyanok a keretben, akik ezúttal kedvet kaptak volna hozzá, az nem ismert, ám a fényképes beszámolók alapján csupa mosolygós arc látható, így a csapatépítő összetartás ezúttal is jó hangulatban telt.

A vendéglátók ezúttal is tartalmas reggelivel várták a játékosokat: disznótorossal töltődött fel a keret a hajtással járó kemény feladathoz. A Városföld melletti nyúl és fácán hajtás végül eredményesen zárult, tartalmas fogásnak örülhetett minden résztvevő a vadászat befejeztével. A program szarvas ebéddel zárult, melynek végén Polyák Imrének és Sutus Gábornak is köszönetet mondott a csapat az újabb meghívásért és a kitűnő vendéglátásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik