Videoton: Az idei szezon eddigi legjobbját nyújtottuk - Sousa

Vágólapra másolva!
2012.09.09. 08:56
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó Ligakupa csoportkörének második fordulójában a Videoton hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Lombard FC-t. A mérkőzés után a két szakvezető, Paulo Sousa és Zsivóczky Gyula a vidi.hu-n értékelte a látottakat.

„Az idei szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtottuk, már az első félidőben akár három-négy gólt is rúghattunk volna, mi irányítottuk a játékot a mérkőzés szinte minden pillanatában. Ezúttal is éretten futballoztunk, és ez meghozta az eredményét. A szurkolók most is végig segítettek, támogattak minket, ennek pedig a mai mérkőzésen is nagy szerepe volt a sikerben” – nyilatkozta Paulo Sousa, a fehérváriak vezetőedzője a vidi.hu-nak.Paulo Sousa, a fehérváriak vezetőedzője a vidi.hu-nak.

„Jó tempójú, hajtós mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, és nem vallottunk szégyent. Hosszú idő után ez volt az első meccsem a csapat kispadján, kilencven perc után tisztábban látok, látom a hibákat, látom, hogy mi az, amit még gyakorolnunk kell, de most lesz másfél hetünk kijavítani ezeket a következő bajnoki találkozóig. Az első félidőről viszont nem nagyon szeretnék beszélni, mert az nem a fociról szólt. Ott kamikaze zajlott, mindkét csapat részéről” – vélekedett Zsivóczky Gyula, a pápaiak trénere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik