Újpest: Jókor jött a válogatott miatti szünet - Daerden

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 22:32
Jos Daerden, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest belga vezetőedzője szerint játékosainak jókor jött a válogatott mérkőzések miatti szünet. A szakvezető nem aggodalmaskodik, ugyanis a jó teljesítménynek most már pontokban is meg kell mutatkoznia.

„A felkészülés kezdete óta csak egy-egy szabadnapja volt a keretnek, többször is vasárnap léptünk pályára ezért jókor jött a válogatott szünet a játékosoknak. A Debrecen ellen kicsit más felállásban játszottunk, hiszen már volt elég játékos és idő ahhoz, hogy begyakoroljunk újabb formációkat is – nem változtatnék anélkül, hogy nem készülünk rá eleget" – nyilatkozta Jos Daerden, az Újpest vezetőedzője a klub hivatalos oldalának.

„Nagy lenne a baj akkor, ha nem tudnánk helyzeteket kialakítani, ugyanakkor erről nincs szó, az viszont tény, hogy sokkal hatékonyabbnak kell lennünk a kapu előtt. A Kaposvárt technikás csapatnak tartom, nem lesz könnyű dolgunk, de a játékosoknak is mindig elmondom, hogy a jó teljesítménynek most már pontokban is meg kell mutatkoznia. A középpályáról Grégory Christ hiányozik majd, sajnos hamar összeszedte az öt sárga lapot, de az ilyen esetekkel számolni kell, meg tudjuk oldani a pótlását. Jó hír viszont, hogy Simon Krisztián a Ligakupa-mérkőzés után Kaposváron is ott lehet majd a keretben" – tette hozzá bizakodóan a belga szekember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik