Kecskemét: El kell nyernünk a közönség szimpátiáját - Szabó

Vágólapra másolva!
2012.09.20. 11:29
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano megbízott vezetőedzője, Szabó István klubja hivatalos honlapjának, a kecskemetite.hu-nak elmondta, a legfontosabb feladatnak a gyors eredményesség mellett a közönség szimpátiájának elnyerését tartja.

Ez a harmadik eset, hogy megbízott vezetőedző vagyok – kezdte Szabó István. – A feladat nem könnyű, hiszen sok az új játékos, belőlük kellene minél rövidebb idő alatt eredményes együttest kovácsolni, amivel a közönség szimpátiáját is elnyerhetjük.”Ez a harmadik eset, hogy megbízott vezetőedző vagyok – kezdte Szabó István. – A feladat nem könnyű, hiszen sok az új játékos, belőlük kellene minél rövidebb idő alatt eredményes együttest kovácsolni, amivel a közönség szimpátiáját is elnyerhetjük.”

A szakember szót ejtett a Debrecen elleni 3–1-re elveszített keddi felkészülési mérkőzésről is.

„Elsősorban a friss igazolásokra voltunk kíváncsiak, így Burgosra, Nagy Patrikra, akik közül előbbiről első meccse után annyit elmondhatok, hogy a hozzáállása, játékfilozófiája mindenképpen ígéretes a jövőre nézve. Nagy Patrik is mozgékony, technikás játékos, akivel a jövőben számolni lehet, persze őket is be kell építeni a csapatba. Mivel ez edzőmeccs volt, lehetőségünk adódott megnézni néhány tehetséges fiatalt, és Borszéki Csaba is újfent bebizonyította, hogy mennyire jó kapus.”

Szabó kitért a csapata előtt álló feladatokra is. A kecskemétiek hétvégén az Újpesttel játszanak idegenben bajnoki mérkőzést, majd a Magyar Kupában a Nyíregyházával találkoznak, ezt követően újfent bajnokin a Budapest Honvédot fogadják.

„A következő kéthetes időszakot, ezt a három meccset gyakorlatilag egy ciklusnak vehetjük. Megyünk Újpestre, majd kupameccset játszunk Nyíregyházán, végül fogadjuk a Honvédot. Még Török Lászlóval egyeztetve néztük meg az Újpest kaposvári vendégjátékát, amelyet ki is elemeztünk, ennek megfelelően készülünk a szombati bajnokira. A jelentős tét és az előttünk álló három meccs miatt nem sok szabadideje lesz a játékosoknak sem, hiszen mindent meg kell tenni a pontért, pontokért, valamint a kupában is a továbbjutás a cél” – szögezte le a kecskeméti tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik