Kaposvár: három fiatal légióssal erősített a klub

Vágólapra másolva!
2012.09.06. 17:12
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC három új játékost is igazolt. A 21 éves montenegrói támadó, Danko Kovacsevics, és két középpályás, a 19 esztendős szenegáli Thian Khaly Iyane és a 20 éves bosnyák Adil Kovacic is három évre szerződött a Somogy megyeiekhez.

„Az ősszel kiderül, hogy az első csapat hasznára lehet-e majd ez a három futballista. Ha igen, akkor most jó döntést hoztunk, ha nem, akkor pedig az NB II-es együttesben fejlődhetnek tovább. A szakmai vélemények alapján abban reménykedünk, hogy a három játékos meghálálja majd a bizalmat" – nyilatkozta Illés János ügyvezető a klub hivatalos oldalán.

Danko Kovacsevics a Crvena Zvezdában nevelkedett, majd játszott a szerb élvonalban is, legutóbb pedig a görög Doxa játékosa volt. A 21 éves támadó már be is mutatkozott a Kaposvár színeiben, a Videoton elleni Ligakupa mérkőzésen gólt is szerzett.

A 19 esztendős szenegáli Thian Khaly Iyane és a 20 éves bosnyák Adil Kovacic is a Kaposvár II színiben már pályára lépett a másodosztályban.

Mindhárom játékossal három éves szerződést kötött a Rákóczi FC.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik