Videoton: Gyurcsó még nem a külföldi karriert tartja szem előtt

Vágólapra másolva!
2012.08.23. 15:28
A Videoton támadója, Gyurcsó Ádám az Izrael elleni múlt heti válogatott mérkőzés után immár háromszoros válogatott játékosnak mondhatja magát. Június óta – amikor góllal debütált a nemzeti csapatban – jelentősen megnőtt az értéke, felfigyeltek rá a nemzetközi piacon, de egyelőre nem a külföldi karriert tartja szem előtt.

Gyurcsó Ádám júniusban Csehországban győztes góllal mutatkozott be a válogatottban, és a nemzeti csapat azt követő két meccsén is pályára léphetett a 21 éves támadó. A játékost képviselő Sport Concept menedzserirodánál arról érdeklődtünk, mennyire nőtt meg a Videotonban futballozó támadó értéke, mikor érdemes az ő esetében külföldi szerződésről beszélni.

„Mi hosszú távon képzeljük el egy játékos pályafutásának a felépítését. A csehek elleni meccs után több külföldi megfigyelő kért információkat Gyurcsó Ádámról, de egyelőre szó sincs arról, hogy elhagyná a Videotont” – nyilatkozta a menedzseriroda részéről a Nemzeti Sport Online-nak Farkas Mátyás.

„Először is játsszon úgy 100 meccset az NB I-ben, tanuljon nyelveket, szerezzen jogosítványt, és ha közben folyamatosan fejlődni tud, kész játékossá érik, akkor majd beszélhetünk külföldi szerződésről. A Videotonban Paulo Sousa vezetőedző fontos szerepet szán Ádámnak, biztosítva látjuk a hosszú távú fejlődését, és most ez a legfontosabb” – mondta a játékosügynök a jelenleg a Trabzonspor elleni ma esti Európa-liga-selejtezőre készülő futballistával kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik