Haladás: Motiváltan lépek pályára Győrben - Fehér Z.

Vágólapra másolva!
2012.08.03. 19:30
Fehér Zoltán először lesz kezdő az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatában, és mindjárt korábbi csapata, a Győri ETO ellen. A 31 éves védő pluszmotivációval lép pályára szombaton, szeretné megmutatni, kár volt lemondani róla.

„Szeretném megmutatni, hogy kár volt lemondani rólam,jókora pluszmotivációval lépek pályára. Rengeteg barátom, ismerősöm él Győrben, ráadásul néhány hete még ott edzettem, furcsa lesz most ellenfélként kifutni, ez egyszer biztos. De izgulni cseppet sem izgulok emiatt, ma is ugyanolyan nyugodtan kávéztam délelőtt, mint bármikor máskor.Ugyanakkor a csapat sikere az első, tehát az a lényeg, hogy együtt teljesítsünk jól, nem az, hogy én villogjak.Nyerni megyünk Győrbe, mert ha ikszre játszunk, biztosan pont nélkül térünk haza” – nyilatkozta a nyáron az ETO-tól Szombathelyre igazoló Fehér a haladas.hu oldalának.

A bajnokságban az újonc Eger ellen győzelemmel rajtoló Haladás a Debrecenben 4–1-es vereséget szenvedő Győr otthonába látogat, a találkozó szombaton 19 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik