Haladás: Fehér Zoltánnal is tárgyalt a klub

Vágólapra másolva!
2012.06.27. 13:06
Mint arról korábban beszámoltunk, a Győrben korábban meghatározó futballistának számító Fehér Zoltán iránt többek között a Haladás is érdeklődik. Az élő szerződésű védővel már tárgyaltak is a szombathelyiek, jövője egyelőre kérdéses.

„Valóban szeretnénk átigazolni Fehér Zoltánt, de mivel élő szerződés köti a győriekhez, először a klubtól kértünk engedélyt, hogy beszélhessünk a labdarúgóval” – mondta Tóth Miklós ügyvezető igazgató a klub hivatalos oldalán.

„Tárgyaltunk is a játékossal, aki elmondta, rajtunk kívül több csapat is érdeklődik iránta, de ha úgy alakul, szívesen jönne a Haladásba. Fehér egyébként Sopronban él, tehát közel is lenne számára Szombathely. Zoli jobb oldali és belső védőként, valamint védekező középpályásként is bevethető. Kölcsönvételben nem gondolkodunk, végleg szeretnénk megszerezni a játékost” – tette hozzá a Haladás ügyvezetője.

A 31 éves védőről Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője is elismerően nyilatkozott.

„Fehér Zoli jó és nagyon rutinos NB I-es játékos, igazánintelligens futballista – mondta a Haladás mestere. A hátvédsor bármely posztjánlehet rá számítani, de játszott már védekező középpályást is. Olyan labdarúgó, akit egyből be lehetne helyezni a kezdőcsapatba. Ami pedig Seper Ákost illeti, nem nyújtott rossz teljesítményt kedden a Sturm Graz ellen, de mondhatom úgy is, a csapat többi tagjához hasonlóan jól futballozott. El tudnám helyezni a keretben, úgyhogy javasolni fogom a tulajdonosi körnek az igazolását” – mondta a vezetőedző a haladas.hu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik