DVTK: Egyszer mi hibázunk nagyot, máskor a bíró téved a kárunkra - Luque

Vágólapra másolva!
2012.05.01. 12:43
A DVTK spanyol középpályása, José Luque csapata Debrecen elleni, szombati 2–0-s veresége kapcsán nyilatkozott klubja hivatalos honlapjának, a dvtk.eu-nak.

„Már lenyugodtam, de mindig dühös vagyok, ha veszítünk – mondta a dvtk.eu-nak José Luque a DVSC-Teva elleni 2–0-s vereség kapcsán. – Most ez hatványozottan igaz volt, mert tavasszal nem megy úgy a csapatnak, ahogy szeretnénk, és ahogy azt a szurkolók elvárják tőlünk. Természetesen javulni akarunk, de egyszer mi hibázunk nagyot, máskor a bíró téved a kárunkra. Azon dolgozunk, hogy az előbbin javítsunk, a játékvezetést viszont nem tudjuk befolyásolni."

A Diósgyőr középpályása a játékvezetés kapcsán elsősorban Youssef Sekour és Gohér Gergő korábbi, Győr elleni kiállítására célzott, mivel egyiket sem tartotta jogosnak.

A szezon első felében több szerencsénk volt, most viszont »nem úgy pattan a labda«. Előző héten is sokszor lőttem kapura, ennek ellenére nem lett egyből sem gól. Furcsa érzés ez számomra: próbálkozol, próbálkozol, mindent megteszel a gól érdekében, mégsem jön össze. Természetesen ki kell javítani a hibákat, de egyre kevesebb időnk van, lassan vége a bajnokságnak" – fogalmazott Luque, aki a következő, PMFC elleni találkozóról is szót ejtett.

„Az ősz során nekik is jobban ment újoncként, január óta pedig – csakúgy, mint mi – rosszabb szériában vannak. Remélem, legyőzzük őket!" – mondta a DVTK spanyol légiósa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik