Vasas: Remélem, a jövőben több örömet szerzek a drukkereknek - Rubus

Vágólapra másolva!
2012.03.05. 17:03
A Vasas Újpestről szerződtetett védője, Rubus Tamás az angyalföldi labdarúgócsapat hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, azért szerződött a piros-kékekhez, mert több játéklehetőségben bízik, mint amennyit Újpesten kapott. A 22 éves játékos elmondta, a Honvéd elleni vesztes meccs után nem lehet teljesen elégedett a teljesítményével, de reméli, hogy a jövőben még tud örömet szerezni a szurkolóknak a teljesítményével. 

„Elsősorban arra számítottam, hogy több játéklehetőséghez jutok, mint a lila-fehéreknél. Az első bajnokin meg is kaptam a bizalmat, és remélem, hogy ez a jövőben is így lesz. Persze tudom, hogy ez rajtam és a játékomon múlik. Mindent meg is teszek majd annak érdekében, hogy fordulóról fordulóra a kezdőcsapat tagja lehessek" – nyilatkozta az fcvasas.com-nak a télen Újpestről kölcsönbe a Vasashoz szerződő Rubus Tamás.

„Újpesten elég nagy volt a konkurencia, a belső védő posztjára voltunk vagy hatan-heten. Önmagában a versenyhelyzettel nincsen probléma, és ez megvan a Vasasnál is, de ezzel együtt úgy érzem, hogy itt több szerepem lehet a tavasszal. Szívesen jöttem a Vasashoz. Most abban a korban vagyok, amikor a legfontosabb, hogy játsszak. Az is döntő szempont volt, hogy a Vasas is nagy múlttal rendelkezik, és nem kis dolog egy ilyen klub mezét viselni" – folytatta a védő.

„Nagy felelősség jár ezzel a poszttal, ezt kár is lenne tagadni. Próbáltam megoldani pénteken is a feladatomat, igaz, a második félidőben már szélső védőt játszottam, de ott is ugyanúgy kell koncentrálni, mint középen. Mindig ott próbálom a legtöbbet kihozni magamból, ahová a mester állít. Egy vesztes meccs után nem lehetek maradéktalanul elégedett a játékommal. Igyekeztem mindent megtenni, remélem, hogy a jövőben több örömet tudok szerezni a drukkereknek" – mondta Rubus a Honvéd ellen 2–1-re elveszített találkozóval kapcsolatban, majd kitért a következő fordulóra, a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésre.

„Az biztos, hogy nagyon nehéz lesz, de úgy utazunk majd le, hogy csak a három pont lesz elfogadható. A Haladás nagyon masszív alakulat, hazai pályán pedig különösen jók. Ahogy mondtam, nem lesz könnyű, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyerjünk" – nyilatkozta a Vasas labdarúgója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik