DVSC: nagy lehetőség előtt áll a saját nevelésű középpályás

Vágólapra másolva!
2012.02.07. 16:10
Oláh Gergőt, a DVSC-Teva saját nevelésű játékosát váratlanul érte, hogy elutazhatott a csapat törökországi edzőtáborába, de ha már ott van, szeretne élni a lehetőséggel.

Oláh Gergő az őszi szezont kölcsönben az NB II-es Balmazújvárosban töltötte, de a védekező középpályás most a DVSC első kereténél bizonyíthat a törökországi edzőtáborban. A debreceniek saját nevelésű játékosa ezen a télen már másodszor jár Belekben, hiszen az NB II-es válogatottal is ugyanott edzőtáborozhatott.

„Kondás Elemér egy nappal az indulás előtt szólt, hogy valószínűleg utazom a csapattal Törökországba. Éppen az NB II-es gárda edzésére tartottam, váratlanul ért a bejelentése, egyáltalán nem számítottam rá. Az NB II-es válogatott edzőtábora nagy élmény volt, már csak azért is, mert két kiváló edzővel dolgozhattam: Dárdai Pállal és Lőw Zsolttal. Nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, és nagyon sokat lehetett tőlük tanulni a kilenc nap alatt” – nyilatkozta a dvsc.hu-nak az 1989-es születésű Oláh, aki az őszi szezonjáról is beszélt.

„Balmazújvárosban kiváló csapatban játszhattam, az előkelő harmadik helyen zártuk az őszt a másodosztályban. Igazán jól éreztem magam ott, az edző bízott bennem, mindegyik meccsen pályára léptem, és a játék is remekül ment – fogalmazott a középpályás, aki nagy lehetőségnek tartja, hogy most elutazhatott a DVSC első csapatával Törökországba. – Nagyon vártam egyébként az alkalomra, hogy a felnőtt csapathoz kerüljek. Úgy érzem, nekem itt helyem lehet. Azon vagyok, hogy bizonyítsak, és erre a törökországi edzőtábor kiváló lehetőség. Bízom magamban, és megmutatom, valóban van keresnivalóm a csapatnál.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik